fbpx

Anti-Migraine Massage

Anti-migraine Massage

Anti-Migraine Massage

30 min: 35 euro
60 min: 55 euro
90 min: 80 euro
120 min: 105 euro

thaise massage cuijk

Anti-Migraine Massage

Ook voor mensen die vaak last hebben van andere soorten hoofdpijn, zoals spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn, is dit een prettige behandeling die het ongemak kan verlichten. Deze massage richt zich op het verlichten van stress en spanning rond het hoofd, nek en schouders.

Door (lichte) druk uit te oefenen op specifieke pijn- en drukgebieden kunt u uw klachten direct verminderen. Massage kan zittend of liggend worden uitgevoerd, lang of kort, met of zonder olie. Het hangt er gewoon van af wat je wilt! Wij luisteren graag naar uw wensen voor een anti-migraine massage zodat wij u een optimale ontspanningservaring kunnen bieden.

Waar is een Anti-Migraine Massage goed voor?

Onze anti-migraine massage bij Bai Mint Wellness in Cuijk biedt gerichte verlichting voor migraine en hoofdpijn. Door specifieke technieken ontspannen we de spieren rond de schedel en nek, waardoor de frequentie en intensiteit van migraineaanvallen verminderen. Deze massage biedt niet alleen fysieke verlichting, maar helpt ook bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning op mentaal niveau. Ervaar directe verlichting en een gevoel van balans.

Anti-migraine
×

 

Hallo!

Maak snel een afspraak door simpelweg hieronder te klikken.

× Razendsnel een afspraak maken!