fbpx

Bai Mint Aroma Massage

Bai Mint Aroma

Bai Mint Aroma Massage

60 min: 60 euro
90 min: 85 euro
120 min: 115 euro

thaise massage cuijk

Bai Mint Aroma Massage

Voor de aromatische massage gebruiken we de basis amandelolie waaraan 100% puur natuurlijke etherische oliën zijn toegevoegd. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest, voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust en pure ontspanning. Aromatische massage werkt dieper dan gewone massage omdat het ook de psyche beïnvloedt. Aroma’s spelen een sleutelrol. Je ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt helderder.

Aromatische massage is ideaal voor mensen die lijden aan apathie, vermoeidheid, depressie, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stress. Maar ook als u gewoon even wilt ontspannen, raden wij u zeker een aromatische massage aan.

Waar is eenBai Mint Aroma Massage goed voor?

Een Bai Mint Aroma Massage biedt een veelzijdige benadering van ontspanning en welzijn. Door gebruik te maken van aromatische oliën en zachte massagetechnieken, helpt deze massage niet alleen bij het verminderen van fysieke spanning in de spieren, maar ook bij het bevorderen van een diepe staat van ontspanning en welzijn voor lichaam en geest. De kalmerende aroma’s hebben een rustgevend effect op de zintuigen en helpen bij het verminderen van stress en angst, terwijl de massagebewegingen de doorbloeding stimuleren en de energiestroom in het lichaam bevorderen. Het resultaat is een gevoel van totale ontspanning, vernieuwde energie en een gevoel van balans en welzijn dat lang na de massage voortduurt.

Bai Mint Aroma
×

 

Hallo!

Maak snel een afspraak door simpelweg hieronder te klikken.

× Razendsnel een afspraak maken!