fbpx

Hoofd, nek en schouder massage

Hoofd, nek en schouder massage

Hoofd, nek en schouder massage

30 min: 35 euro
60 min: 55 euro
90 min: 80 euro
120 min: 105 euro

Hoofd, nek en schouder massage

Bij Bai Mint Wellness bieden we een hoofd-, nek- en schoudermassage aan die je een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Deze massage is speciaal ontworpen om spanning en stress te verminderen die zich vaak ophopen in deze gebieden van het lichaam.

Onze getrainde masseuses beginnen met het zachtjes masseren van de hoofdhuid en het gezicht, waarbij ze gebruik maken van rustgevende technieken om spanning te verminderen en de bloedsomloop te verbeteren. Vervolgens gaan ze verder met het masseren van de nek en schouders, waarbij ze knopen en spanningen losmaken en de bloedstroom verbeteren.

Deze massage is niet alleen een geweldige manier om te ontspannen, maar het kan ook helpen bij het verlichten van pijn en stijfheid in de nek, schouders en rug. Daarnaast kan het de doorbloeding verbeteren en hoofdpijn verminderen.

thaise massage cuijk

Waar is een Hoofd, nek en schouder massage goed voor?

massage cuijk

Een hoofd-, nek- en schoudermassage is een gerichte aanpak om spanning en stress te verlichten die zich vaak ophopen in deze gebieden. Door zachte manipulaties worden spieren ontspannen en stijfheid verminderd, wat vooral gunstig is voor mensen met een zittende levensstijl of die veel stress ervaren. Deze massage verlicht niet alleen fysieke spanning, maar draagt ook bij aan een gevoel van mentale rust en ontspanning.

De kalmerende aanraking en doeltreffende bewegingen van een hoofd-, nek- en schoudermassage dragen bij aan algehele ontspanning en stressvermindering. Door het zenuwstelsel te kalmeren, helpt deze massage niet alleen bij het verminderen van mentale spanning en vermoeidheid, maar biedt het ook een welkome pauze van de dagelijkse drukte. Het is een effectieve manier om een moment van rust en herstel te vinden in het hectische tempo van het moderne leven.

×

 

Hallo!

Maak snel een afspraak door simpelweg hieronder te klikken.

× Razendsnel een afspraak maken!