fbpx

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage

60 min: 65 euro
90 min: 90 euro
120 min: 125 euro

thaise massage cuijk

Hot Stone Massage

Hotstone-massage wordt al duizenden jaren gebruikt. Tijdens de massage worden platte, warme basaltstenen gebruikt, die op specifieke punten op het lichaam worden geplaatst. Deze punten regelen de energiestroom in je lichaam en de balans tussen lichaam en geest wordt hersteld door hotstone massage. Naast ontspanning verwijdert hotstone-massage ook gifstoffen en verzacht het verschillende lichamelijke aandoeningen. 

Hoewel de hotstone-massage wat ingewikkelder lijkt dan de reguliere schoudermassage, is het een heel eenvoudige procedure. Voor iedereen die bang is voor de hitte van stenen; Het is niet noodzakelijk. Uw arts is een specialist en weet precies wat hij doet. Stenen verwarmd tot een aangename en draaglijke temperatuur zorgen voor een onvergetelijke massage.

Waar is een Hot Stone massage goed voor?

Een Hot Stone massage biedt een reeks voordelen voor zowel lichaam als geest. De warme stenen worden strategisch op het lichaam geplaatst en gebruikt tijdens de massage om diepe ontspanning te bevorderen en spanning in de spieren te verminderen. De warmte van de stenen helpt de bloedvaten te verwijden, waardoor de bloedcirculatie verbetert en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Dit kan bijdragen aan het verlichten van spierspanning, het verminderen van pijn en het bevorderen van een gevoel van welzijn. Bovendien kan de combinatie van warmte en massage helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van een diepere staat van ontspanning.

Hot Stone Massage
×

 

Hallo!

Maak snel een afspraak door simpelweg hieronder te klikken.

× Razendsnel een afspraak maken!