fbpx

Kruiden Stempel Massage

Kruiden Stempel massage

Kruiden Stempel Massage

60 min: 65 euro
90 min: 90 euro
120 min: 125 euro

Kruiden Stempel Massage

Massage met kruidenstempels is, zoals de naam al doet vermoeden, massage met warme (+/- 50 C) kruidenstempels. Kruidenstempels zijn bosjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen hebben. 

Deze massage is van oosterse oorsprong, maar aangepast aan de wensen van westerlingen. Het zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmengsel op de stempels bestaat immers uit Europese kruiden die beter aansluiten bij onze westerse behoeften en daardoor voor ons een beter en dieper effect hebben. 

Naast de huid-reinigende behandeling is het ook een zeer ontspannende massage dankzij de extra warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Kortom, massage met kruidenkompressen brengt ontspanning, welzijn en vreugde, en ontgift en revitaliseert lichaam en geest.

thaise massage cuijk

Waar is een Kruiden Stempel massage goed voor?

Kruiden Stempel massage

Een Kruiden Stempel Massage biedt een veelzijdige benadering van ontspanning en herstel. Door gebruik te maken van warme kruidenstempels die doordrenkt zijn met geneeskrachtige kruiden, dringen de therapeutische eigenschappen diep door in de spieren, waardoor spanning en stijfheid worden verminderd. De combinatie van warmte en aromatherapie helpt niet alleen bij het verlichten van spierpijn en het bevorderen van de doorbloeding, maar draagt ook bij aan een diepe staat van ontspanning voor zowel lichaam als geest.

Naast het verlichten van fysieke spanning, kan een Kruiden Stempel Massage ook voordelen bieden voor de algehele gezondheid en welzijn. De geneeskrachtige eigenschappen van de gebruikte kruiden kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen, het stimuleren van het immuunsysteem en het bevorderen van de ontgifting van het lichaam. Door regelmatig een Kruiden Stempel Massage te ondergaan, kunnen klanten niet alleen genieten van een diepe ontspanning, maar ook bijdragen aan het bevorderen van een gezonde balans en welzijn op lange termijn.

×

 

Hallo!

Maak snel een afspraak door simpelweg hieronder te klikken.

× Razendsnel een afspraak maken!