fbpx

Massages

Thai Traditioneel Massage

Thaise massage is meer dan alleen massage, het is dus uniek en speciaal. Het is een zeer effectieve lichaams- en geestmassage op hoog niveau. In vergelijking met andere massages is traditionele Thaise massage een vrij harde en stevige massage waarbij de masseuse de energiekanalen masseert en rek- en strekoperaties uitvoert zonder olie

Natuurlijk kent Thaise massage ook een verscheidenheid aan zachte massagevormen. Dit zijn de technieken, effecten en doeleinden die worden verkregen met traditionele Thaise massage, om een balans te brengen op zowel lichamelijk als geestelijk gebied.

30 min:               €35                    

60 min:               €55

90 min:               €80

120 min/duo:      €105

Thai Traditional Massage
Olie combinatie massage

Thai Combinatie met olie Massage

De combinatie van Thai + olie is meer dan een gewone massage. Door deze massage komt het hele lichaam tot rust en worden de spieren heerlijk ontspannen. De energiekanalen in je lichaam worden gestimuleerd door een combinatie van zachte bewegingen, yoga, acupressuur, geleide rekoefeningen, massage en reflexologie. Deze krachtige massage maakt gebruik van de hand-, dompel- en elleboogtechnieken om lichaam en geest te harmoniseren en congestie te verwijderen.

Zo heeft Thaise massage een positief effect bij vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijfheid in spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding.

30 min:               €35                    

60 min:               €55

90 min:               €80

120 min/duo:      €105

Hoofd-nek-schouder Massage

Bij Bai Mint Wellness bieden we een hoofd-, nek- en schoudermassage aan die je een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Deze massage is speciaal ontworpen om spanning en stress te verminderen die zich vaak ophopen in deze gebieden van het lichaam.

Onze getrainde masseuses beginnen met het zachtjes masseren van de hoofdhuid en het gezicht, waarbij ze gebruik maken van rustgevende technieken om spanning te verminderen en de bloedsomloop te verbeteren. Vervolgens gaan ze verder met het masseren van de nek en schouders, waarbij ze knopen en spanningen losmaken en de bloedstroom verbeteren.

Deze massage is niet alleen een geweldige manier om te ontspannen, maar het kan ook helpen bij het verlichten van pijn en stijfheid in de nek, schouders en rug. Daarnaast kan het de doorbloeding verbeteren en hoofdpijn verminderen.

30 min:               €35                    

60 min:               €55

90 min:               €80

120 min/duo:     €105

Hoofd-nek-schouder
Anti-migraine Massage

Anti-Migraine Massage

Ook voor mensen die vaak last hebben van andere soorten hoofdpijn, zoals spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn, is dit een prettige behandeling die het ongemak kan verlichten. Deze massage richt zich op het verlichten van stress en spanning rond het hoofd, nek en schouders.

Door (lichte) druk uit te oefenen op specifieke pijn- en drukgebieden kunt u uw klachten direct verminderen. Massage kan zittend of liggend worden uitgevoerd, lang of kort, met of zonder olie. Het hangt er gewoon van af wat je wilt! Wij luisteren graag naar uw wensen voor een anti-migraine massage zodat wij u een optimale ontspanningservaring kunnen bieden.

30 min:               €35                    

60 min:               €55

90 min:               €80

120 min/duo:     €105

Olie-ontspanning Massage

Een olie-ontspanningsmassage bij Bai Mint Wellness is als een oase van rust en ontspanning in het midden van een drukke wereld. Onze ervaren masseuses gebruiken de perfecte mix van oliën en technieken om je spieren te ontspannen en je geest te kalmeren.

Terwijl je comfortabel op onze massagetafel ligt, voel je hoe de warme, geurige oliën zachtjes in je huid worden gemasseerd. De spanning in je lichaam begint te verdwijnen terwijl de masseuse zich richt op de gebieden waar je de meeste spanning ervaart.

Je zult merken dat je ademhaling langzamer wordt en je gedachten tot rust komen terwijl de masseuse de stress en spanning uit je lichaam kneedt. Na afloop van de massage voel je je verfrist, ontspannen en vol energie. Het is de perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf te trakteren op een welverdiende verwennerij.

30 min:               €35                    

60 min:               €55

90 min:               €80

120 min/duo:      €105

Oil Massage
Bai Mint Aroma

Bai Mint Aroma Massage

Voor de aromatische massage gebruiken we de basis amandelolie waaraan 100% puur natuurlijke etherische oliën zijn toegevoegd. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest, voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust en pure ontspanning. Aromatische massage werkt dieper dan gewone massage omdat het ook de psyche beïnvloedt. Aroma’s spelen een sleutelrol. Je ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt helderder.

Aromatische massage is ideaal voor mensen die lijden aan apathie, vermoeidheid, depressie, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stress. Maar ook als u gewoon even wilt ontspannen, raden wij u zeker een aromatische massage aan.

30 min:               —                    

60 min:               €60

90 min:               €85

120 min/duo:      €115

Kruiden Stempel Massage

Massage met kruidenstempels is, zoals de naam al doet vermoeden, massage met warme (+/- 50 C) kruidenstempels. Kruidenstempels zijn bosjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen hebben. 

Deze massage is van oosterse oorsprong, maar aangepast aan de wensen van westerlingen. Het zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmengsel op de stempels bestaat immers uit Europese kruiden die beter aansluiten bij onze westerse behoeften en daardoor voor ons een beter en dieper effect hebben. 

Naast de huid-reinigende behandeling is het ook een zeer ontspannende massage dankzij de extra warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Kortom, massage met kruidenkompressen brengt ontspanning, welzijn en vreugde, en ontgift en revitaliseert lichaam en geest.

30 min:               —                    

60 min:               €65

90 min:               €90

120 min/duo:      €125

Kruiden Stempel
Hot Stone Massage

Hot Stone Massage

Hotstone-massage wordt al duizenden jaren gebruikt. Tijdens de massage worden platte, warme basaltstenen gebruikt, die op specifieke punten op het lichaam worden geplaatst. Deze punten regelen de energiestroom in je lichaam en de balans tussen lichaam en geest wordt hersteld door hotstone massage. Naast ontspanning verwijdert hotstone-massage ook gifstoffen en verzacht het verschillende lichamelijke aandoeningen. 

Hoewel de hotstone-massage wat ingewikkelder lijkt dan de reguliere schoudermassage, is het een heel eenvoudige procedure. Voor iedereen die bang is voor de hitte van stenen; Het is niet noodzakelijk. Uw arts is een specialist en weet precies wat hij doet. Stenen verwarmd tot een aangename en draaglijke temperatuur zorgen voor een onvergetelijke massage.

30 min:               —                   

60 min:               €65

90 min:               €90

120 min/duo:      €125

Zwangerschap Massage

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die zich richt op het zwangere lichaam. Dit betekent dat de masseur minder masseert. Vermijdt drukpunten die met de baarmoeder zijn verbonden. Door bepaalde drukpunten te stimuleren, kan de baarmoeder samentrekken.

Tijdens de zwangerschapsmassage gaat de masseuse vaak langs de maag. Buikmassage kan tijdens de zwangerschap gevoelig zijn. Zij besteedt speciale aandacht aan uw benen. Ze kunnen sneller moe worden en water vasthouden tijdens de zwangerschap. Massage vermindert deze ongemakken.

30 min:               €35                    

60 min:               €55

90 min:               €80

120 min/duo:      €105

Zwangerschap Massage
Gezichtsmassage

Gezichtsmassage

Gezichtsmassage verbetert de doorbloeding van de huid en verjongt het gezicht. Het kan ook de huid verstevigen en optillen en rimpels en wallen verminderen. Het verlicht de spanning op het voorhoofd, slapen, kaak en hoofd. Daarnaast heeft deze massage een anti-stress effect waardoor je je ontspannen en kalm voelt.

De massage begint met een reinigingsmelk die de meeste vetten en zout van de huid verwijdert, gevolgd door een zeer ontspannende en zachte massage.

30 min:               €35                    

60 min:               €55

90 min:               —

120 min/duo:      —

Voetmassage

Thaise voetmassage is een alternatief medicijn dat het natuurlijke genezingsproces en de energiestroom van het lichaam activeert. Bij Thaise voetmassage worden drukpunten op de voetzool gestimuleerd met een massagestok. Een van de belangrijkste doelen van deze vorm van voetmassage is het verminderen van fysieke en mentale stress. 

Het verbetert de bloedcirculatie, activeert organen en stimuleert zenuwen Thaise voetmassage wordt opgebouwd door de hele voet te wrijven om de voet te verwarmen, daarna licht kneden en acupressuur.

30 min:               €35                    

60 min:               €55

90 min:               —

120 min/duo:      —

Voetmassage
Bai Mint Wellness

Bontsestraat 9
5431 SG, Cuijk

Bai Mint Wellness

Telefoon: 06 23390476

Email:

Baimintwellness@hotmail.com

Kvk: 90781716

Openingstijden

Ma | 10:30 - 22:00

Di | 10:30 - 22:00

Wo | 10:30 - 22:00

Do | 10:30 - 22:00

Vr | 10:30 - 22:00

Za | 10:30 - 22:00

Zo | 10:30 - 21:00

×

 

Hallo!

Maak snel een afspraak door simpelweg hieronder te klikken.

× Razendsnel een afspraak maken!