fbpx

Massages

Thai Traditioneel Massage

Thaise massage is meer dan alleen massage, het is dus uniek en speciaal. Het is een zeer effectieve lichaams- en geestmassage op hoog niveau. In vergelijking met andere massages is traditionele Thaise massage een vrij harde en stevige massage waarbij de masseur de energiekanalen masseert en rek- en strekoperaties uitvoert. 

Natuurlijk kent Thaise massage ook een verscheidenheid aan zachte massagevormen. Dit zijn de technieken, effecten en doeleinden die worden verkregen met traditionele Thaise massage, om een balans te brengen op zowel lichamelijk als geestelijk gebied.

30 min:               €30                    

60 min:               €50

90 min:               €75

120 min/duo:      €95

Thai Traditional Massage
Olie combinatie massage

Thai Combinatie met olie Massage

De combinatie van Thai + olie is meer dan een gewone massage. Door deze massage komt het hele lichaam tot rust en worden de spieren heerlijk ontspannen. De energiekanalen in je lichaam worden gestimuleerd door een combinatie van zachte bewegingen, yoga, acupressuur, geleide rekoefeningen, massage en reflexologie. Deze krachtige massage maakt gebruik van de hand-, dompel- en elleboogtechnieken om lichaam en geest te harmoniseren en congestie te verwijderen.

Zo heeft Thaise massage een positief effect bij vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijfheid in spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding.

30 min:               €30                    

60 min:               €50

90 min:               €75

120 min/duo:      €95

Hoofd-nek-schouder Massage

De centrale zone van de nek is een kruising van vele zenuwbanen. Modern zittend werk en een stressvolle levensstijl veroorzaken veelvuldige nek- en schouderklachten. Deze aandoeningen zijn, samen met aandoeningen, de meest voorkomende vorm van gewrichtsklachten. Er zit vaak veel spanning in de schouder en nek. Bekende oorzaken zijn onder meer langdurig en inspannend werk achter de computer, steeds dezelfde bewegingen maken of gedurende lange tijd dezelfde houding aannemen. 

Mensen die gestrest of gespannen zijn, kunnen druk en pijn ervaren in hun hoofd, nek en schouders. De spanning in de schouder en nek veroorzaakt ook vaak hoofdpijn. Vaak zijn de pijn die gepaard gaat met beknelde spieren in de nek en schouders ook een uitdrukking van de drukte van het dagelijks leven (werk, relatie, sociale contacten, enz.), Het zijn vaak tekenen van overbelasting. Ongeveer 70% van alle hoofdpijnklachten wordt veroorzaakt door beklemming in nek en schouders.

30 min:               €30                    

60 min:               €50

90 min:               €75

120 min/duo:      €95

Hoofd-nek-schouder
Anti-migraine Massage

Anti-Migraine Massage

Ook voor mensen die vaak last hebben van andere soorten hoofdpijn, zoals spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn, is dit een prettige behandeling die het ongemak kan verlichten. Deze massage richt zich op het verlichten van stress en spanning rond het hoofd, nek en schouders.

Door (lichte) druk uit te oefenen op specifieke pijn- en drukgebieden kunt u uw klachten direct verminderen. Massage kan zittend of liggend worden uitgevoerd, lang of kort, met of zonder olie. Het hangt er gewoon van af wat je wilt! Wij luisteren graag naar uw wensen voor een anti-migraine massage zodat wij u een optimale ontspanningservaring kunnen bieden.

30 min:               €30                    

60 min:               €50

90 min:               €75

120 min/duo:      —

Olie-ontspanning Massage

Thaise ontspannende oliemassage wordt vaak gekozen door mensen die geen originele Thaise massage willen vanwege de technieken van sterke druk op de knieën of ellebogen. Een minder effectieve massage is het dus zeker niet, integendeel. Het hele lichaam wordt gemasseerd met een geurloze massageolie. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor artisanale massageoliën voor specifieke pijnpunten of pijngebieden. 

Het principe van Thaise ontspannende oliemassage is om de bloedcirculatie te stimuleren en zo een ontspannend en verfrissend effect te verkrijgen. Het is een ideale massage bij vermoeidheid en stress, waarbij onnodige producten worden verwijderd. Dit geldt zowel fysiek als mentaal. Thaise ontspannende oliemassage is daarom een ideale therapie bij hoofd-, rug- en nekaandoeningen, hoofdpijn, chronische vermoeidheid, spier- en gewrichtsstijfheid en slechte bloedsomloop.

30 min:               €30                    

60 min:               €50

90 min:               €75

120 min/duo:      €95

Oil Massage
Bai Mint Aroma

Bai Mint Aroma Massage

Voor de aromatische massage gebruiken we de basis amandelolie waaraan 100% puur natuurlijke etherische oliën zijn toegevoegd. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest, voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust en pure ontspanning. Aromatische massage werkt dieper dan gewone massage omdat het ook de psyche beïnvloedt. Aroma’s spelen een sleutelrol. Je ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt helderder.

Aromatische massage is ideaal voor mensen die lijden aan apathie, vermoeidheid, depressie, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stress. Maar ook als u gewoon even wilt ontspannen, raden wij u zeker een aromatische massage aan.

30 min:               —                    

60 min:               €55

90 min:               €80

120 min/duo:      €105

Kruiden Stempel Massage

Massage met kruidenstempels is, zoals de naam al doet vermoeden, massage met warme (+/- 50 C) kruidenstempels. Kruidenstempels zijn bosjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen hebben. 

Deze massage is van oosterse oorsprong, maar aangepast aan de wensen van westerlingen. Het zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmengsel op de stempels bestaat immers uit Europese kruiden die beter aansluiten bij onze westerse behoeften en daardoor voor ons een beter en dieper effect hebben. 

Naast de huid-reinigende behandeling is het ook een zeer ontspannende massage dankzij de extra warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Kortom, massage met kruidenkompressen brengt ontspanning, welzijn en vreugde, en ontgift en revitaliseert lichaam en geest.

30 min:               —                    

60 min:               €60

90 min:               €85

120 min/duo:      €115

Kruiden Stempel
Hot Stone Massage

Hot Stone Massage

Hotstone-massage wordt al duizenden jaren gebruikt. Tijdens de massage worden platte, warme basaltstenen gebruikt, die op specifieke punten op het lichaam worden geplaatst. Deze punten regelen de energiestroom in je lichaam en de balans tussen lichaam en geest wordt hersteld door hotstone massage. Naast ontspanning verwijdert hotstone-massage ook gifstoffen en verzacht het verschillende lichamelijke aandoeningen. 

Hoewel de hotstone-massage wat ingewikkelder lijkt dan de reguliere schoudermassage, is het een heel eenvoudige procedure. Voor iedereen die bang is voor de hitte van stenen; Het is niet noodzakelijk. Uw arts is een specialist en weet precies wat hij doet. Stenen verwarmd tot een aangename en draaglijke temperatuur zorgen voor een onvergetelijke massage.

30 min:               —                   

60 min:               €60

90 min:               €85

120 min/duo:      €115

Zwangerschap Massage

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die zich richt op het zwangere lichaam. Dit betekent dat de masseur minder masseert. Vermijdt drukpunten die met de baarmoeder zijn verbonden. Door bepaalde drukpunten te stimuleren, kan de baarmoeder samentrekken.

Tijdens de zwangerschapsmassage gaat de masseur vaak langs de maag. Buikmassage kan tijdens de zwangerschap gevoelig zijn. Hij besteedt speciale aandacht aan uw benen. Ze kunnen sneller moe worden en water vasthouden tijdens de zwangerschap. Massage vermindert deze ongemakken.

30 min:               €30                    

60 min:               €50

90 min:               €75

120 min/duo:      €95

Zwangerschap Massage
Gezichtsmassage

Gezichtsmassage

Gezichtsmassage verbetert de doorbloeding van de huid en verjongt het gezicht. Het kan ook de huid verstevigen en optillen en rimpels en wallen verminderen. Het verlicht de spanning op het voorhoofd, slapen, kaak en hoofd. Daarnaast heeft deze massage een anti-stress effect waardoor je je ontspannen en kalm voelt.

De massage begint met een reinigingsmelk die de meeste vetten en zout van de huid verwijdert, gevolgd door een zeer ontspannende en zachte massage.

30 min:               €30                    

60 min:               €50

90 min:               —

120 min/duo:      —

Voetmassage

Thaise voetmassage is een alternatief medicijn dat het natuurlijke genezingsproces en de energiestroom van het lichaam activeert. Bij Thaise voetmassage worden drukpunten op de voetzool gestimuleerd met een massagestok. Een van de belangrijkste doelen van deze vorm van voetmassage is het verminderen van fysieke en mentale stress. 

Het verbetert de bloedcirculatie, activeert organen en stimuleert zenuwen Thaise voetmassage wordt opgebouwd door de hele voet te wrijven om de voet te verwarmen, daarna licht kneden en acupressuur.

30 min:               €30                    

60 min:               €50

90 min:               —

120 min/duo:      —

Voetmassage
Bai Mint Wellness

Bontsestraat 9
5431 SG, Cuijk

Bai Mint Wellness

Telefoon: 06 23390476

Email:

Baimintwellness@hotmail.com

Kvk: 63507358

Openingstijden

Ma | Gesloten

Di | 10:30 - 22:00

Wo | 10:30 - 22:00

Do | 10:30 - 22:00

Vr | 10:30 - 22:00

Za | 10:30 - 22:00

Zo | 10:30 - 21:00