fbpx

Olie-ontspanning Massage

Oil Massage

Olie-ontspanning Massage

30 min: 35 euro
60 min: 55 euro
90 min: 80 euro
120 min: 105 euro

Olie-ontspanning Massage

Een olie-ontspanningsmassage bij Bai Mint Wellness is als een oase van rust en ontspanning in het midden van een drukke wereld. Onze ervaren masseuses gebruiken de perfecte mix van oliën en technieken om je spieren te ontspannen en je geest te kalmeren.

Terwijl je comfortabel op onze massagetafel ligt, voel je hoe de warme, geurige oliën zachtjes in je huid worden gemasseerd. De spanning in je lichaam begint te verdwijnen terwijl de masseuse zich richt op de gebieden waar je de meeste spanning ervaart.

Je zult merken dat je ademhaling langzamer wordt en je gedachten tot rust komen terwijl de masseuse de stress en spanning uit je lichaam kneedt. Na afloop van de massage voel je je verfrist, ontspannen en vol energie. Het is de perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf te trakteren op een welverdiende verwennerij.

thaise massage cuijk

Waar is een Olie-ontspanning massage goed voor?

massage cuijk

Een oliemassage staat bekend om zijn vermogen om diepe ontspanning te bevorderen en spanning in het lichaam te verminderen. Door gebruik te maken van zachte, vloeiende bewegingen in combinatie met aromatische oliën, wordt niet alleen de fysieke spanning verminderd, maar wordt ook een diepe staat van mentale ontspanning bereikt. Deze massage is ideaal voor het loslaten van vastzittende spanning in de spieren, het stimuleren van de doorbloeding en het herstellen van het algemene gevoel van welzijn. Klanten ervaren vaak een gevoel van vernieuwde energie en innerlijke rust na een oliemassage, waardoor het een effectieve manier is om zowel lichaam als geest te revitaliseren en te ontspannen.

×

 

Hallo!

Maak snel een afspraak door simpelweg hieronder te klikken.

× Razendsnel een afspraak maken!