fbpx

Thai Combinatie met olie Massage

Olie combinatie massage

Thai Combinatie met olie Massage

30 min: 35 euro
60 min: 55 euro
90 min: 80 euro
120 min: 105 euro

thaise massage cuijk

Thai Combinatie met olie Massage

De combinatie van Thai + olie is meer dan een gewone massage. Door deze massage komt het hele lichaam tot rust en worden de spieren heerlijk ontspannen. De energiekanalen in je lichaam worden gestimuleerd door een combinatie van zachte bewegingen, yoga, acupressuur, geleide rekoefeningen, massage en reflexologie. Deze krachtige massage maakt gebruik van de hand-, dompel- en elleboogtechnieken om lichaam en geest te harmoniseren en congestie te verwijderen.

Zo heeft Thaise massage een positief effect bij vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijfheid in spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding.

Waar is een Thai Combinatie met olie Massage goed voor?

Ontsnap aan de alledaagse drukte en verwen jezelf met een unieke ervaring bij Bai Mint Wellness in Cuijk. Onze Thaise combinatie- en oliemassage combineert de therapeutische voordelen van traditionele Thaise technieken met de kalmerende effecten van aromatische oliën. Laat spanning en stress wegsmelten terwijl ervaren masseurs zachte strekkingen en diepe massagebewegingen gebruiken om het lichaam te ontspannen en te revitaliseren.”

“Of je nu op zoek bent naar verlichting van spierspanning, een moment van totale ontspanning of een boost voor je algehele welzijn, onze Thaise combinatie- en oliemassage biedt de perfecte oplossing. Trakteer jezelf vandaag nog op deze weldadige ervaring en stap hernieuwd en verfrist terug in het dagelijkse leven.

essential oil, cosmetology, spa-3139479.jpg
×

 

Hallo!

Maak snel een afspraak door simpelweg hieronder te klikken.

× Razendsnel een afspraak maken!