fbpx

Thai Traditioneel Massage

Thai Traditional Massage

Thai Traditioneel Massage

30 min: 35 euro
60 min: 55 euro
90 min: 80 euro
120 min: 105 euro

Thai Traditioneel Massage

Thaise massage is meer dan alleen massage, het is dus uniek en speciaal. Het is een zeer effectieve lichaams- en geestmassage op hoog niveau. In vergelijking met andere massages is traditionele Thaise massage een vrij harde en stevige massage waarbij de masseuse de energiekanalen masseert en rek- en strekoperaties uitvoert zonder olie

Natuurlijk kent Thaise massage ook een verscheidenheid aan zachte massagevormen. Dit zijn de technieken, effecten en doeleinden die worden verkregen met traditionele Thaise massage, om een balans te brengen op zowel lichamelijk als geestelijk gebied.

thaise massage cuijk

Waar is een Thaise traditionele massage goed voor?

thai traditioneel massage

Een Thaise traditionele massage staat bekend om zijn vermogen om stress te verminderen en diepe ontspanning te bevorderen. Door middel van verschillende technieken, waaronder strekkingen, acupressuur en diepe weefselmassage, worden spanningen in spieren losgemaakt en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Dit helpt niet alleen fysieke spanning te verminderen, maar kan ook een kalmerend effect hebben op de geest, waardoor stress wordt verminderd en een gevoel van algeheel welzijn wordt bevorderd.

De combinatie van strekkingen en manipulaties in een Thaise massage kan de flexibiliteit van het lichaam verbeteren en de mobiliteit van gewrichten vergroten. Door gerichte strekkingen uit te voeren langs de natuurlijke bewegingspatronen van het lichaam, worden spieren verlengd en strakke gebieden losgemaakt. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen die last hebben van stijfheid door langdurig zitten of een gebrek aan lichaamsbeweging, omdat het de natuurlijke bewegingsvrijheid van het lichaam herstelt.

×

 

Hallo!

Maak snel een afspraak door simpelweg hieronder te klikken.

× Razendsnel een afspraak maken!