fbpx

Voetmassage

Voetmassage

Voetmassage

30 min: 35 euro
60 min: 55 euro

Voetmassage

Thaise voetmassage is een alternatief medicijn dat het natuurlijke genezingsproces en de energiestroom van het lichaam activeert. Bij Thaise voetmassage worden drukpunten op de voetzool gestimuleerd met een massagestok. Een van de belangrijkste doelen van deze vorm van voetmassage is het verminderen van fysieke en mentale stress. 

Het verbetert de bloedcirculatie, activeert organen en stimuleert zenuwen Thaise voetmassage wordt opgebouwd door de hele voet te wrijven om de voet te verwarmen, daarna licht kneden en acupressuur.

thaise massage cuijk

Waar is een voetmassage goed voor?

Voetmassage

Een voetmassage biedt tal van voordelen voor zowel lichaam als geest. Allereerst kan het helpen bij het verlichten van spanning en vermoeidheid in de voeten, vooral na een lange dag staan ​​of lopen. Door de verschillende reflexzones op de voeten te stimuleren, kan een voetmassage ook de bloedcirculatie verbeteren en de algehele gezondheid bevorderen. Dit kan resulteren in een verlichting van pijn en een gevoel van ontspanning door het hele lichaam. Bovendien kan een voetmassage stress verminderen en de geest kalmeren, wat kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit en algemeen welzijn. Kortom, een voetmassage is een effectieve manier om zowel fysieke als mentale spanning te verlichten en een gevoel van welzijn te bevorderen.

×

 

Hallo!

Maak snel een afspraak door simpelweg hieronder te klikken.

× Razendsnel een afspraak maken!