fbpx

Zwangerschap Massage

Zwangerschap Massage

Zwangerschap Massage

30 min: 35 euro
60 min: 55 euro
90 min: 80 euro
120 min: 105 euro

Zwangerschap Massage

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die zich richt op het zwangere lichaam. Dit betekent dat de masseur minder masseert. Vermijdt drukpunten die met de baarmoeder zijn verbonden. Door bepaalde drukpunten te stimuleren, kan de baarmoeder samentrekken.

Tijdens de zwangerschapsmassage gaat de masseuse vaak langs de maag. Buikmassage kan tijdens de zwangerschap gevoelig zijn. Zij besteedt speciale aandacht aan uw benen. Ze kunnen sneller moe worden en water vasthouden tijdens de zwangerschap. Massage vermindert deze ongemakken.

thaise massage cuijk

Waar is een zwangerschap massage goed voor?

Zwangerschap Massage

Een zwangerschapsmassage is gunstig voor aanstaande moeders op verschillende manieren. Het helpt bij het verlichten van fysieke ongemakken zoals rugpijn, bekkenpijn en pijnlijke spieren die vaak optreden tijdens de zwangerschap. Daarnaast kan het helpen bij het verminderen van stress, angst en vermoeidheid, wat op zijn beurt kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit en algemeen welzijn tijdens de zwangerschap. Bovendien kan een zwangerschapsmassage de bloedcirculatie verbeteren, wat kan helpen bij het verminderen van vochtophoping en het stimuleren van de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Tot slot kan het een waardevolle gelegenheid bieden voor aanstaande moeders om zich te ontspannen, te verbinden met hun groeiende baby en zich voor te bereiden op de bevalling en het moederschap.

×

 

Hallo!

Maak snel een afspraak door simpelweg hieronder te klikken.

× Razendsnel een afspraak maken!